Tarieven

Tarieven behandelingen

Fyzio-Lin werkt nauw samen met Fysio-Fit Hapert en MERAS Fysiotherapie in Eersel. Zij beheren de agenda van Fyzio-Lin en verzorgen ook de declaraties van de diverse behandelingen bij de ziektekostenverzekeraar. Beide praktijken hebben contracten met alle ziektenkostenverzekeraars. 

De prijzen voor de diverse soorten behandelingen vind je op hun website.
Website Fysio-Fit Hapert – Website MERAS Fysiotherapie

Als je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie worden de behandelingen bij voldoende saldo automatisch gedeclareerd bij jouw ziektenkostenverzekering.

Als je enkel een basisverzekering hebt, dan betaal je de kosten van de behandeling zelf en dan ontvang je aan het eind van de maand waarin je behandeld bent een factuur.

Je kunt zonder verwijzing bij Fyzio-Lin terecht. De behandelingen behoren tot de aanvullende verzekering fysiotherapie. Het eigen risico is hierop niet van toepassing.

Uitzondering:
Indien je een verwijzing hebt voor de behandeling van urine incontinentie door middel van bekkenfysiotherapie, dan kan dit eenmaal in je leven 9x uit de basisverzekering worden vergoed. Dit valt wel onder het eigen risico en hier is een verwijzing van een arts voor noodzakelijk.

Lees voor aanvang van je bezoek even de huisregels door.

Wil je contact opnemen of een afspraak maken?