Huisregels

Een bezoek aan Fyzio-Lin

Graag heet Fyzio-Lin je van harte welkom.
Lees voor aanvang van je bezoek even onderstaande huisregels door.

Parkeren

Als je met de auto komt, dan graag parkeren in 1 van de parkeervakken op het terrein voor de ingang van de praktijk, of op de gemeentelijke groenstrook naast de praktijk. Het is niet de bedoeling dat er geparkeerd wordt bij het bedrijf aan de overzijde van de weg.

Wachtruimte

Neem bij aankomst plaats in de wachtruimte; de therapeut komt je daar op halen als je aan de beurt bent. In de wachtruimte is een toilet aanwezig, indien nodig kan je daar gebruik van maken.

De eerste afspraak en vervolgafspraken

De afspraken bij Fyzio-Lin duren 30 – 60 minuten. De eerste afspraak duurt een uur en bestaat uit intake, onderzoek, opstellen behandelplan en behandeling. Vervolgafspraken duren over het algemeen een half uur.

Breng voor de eerste inschrijving een identiteitsbewijs mee. Online-inschrijving is momenteel niet beschikbaar.

In het kader van de hygiëne is het nodig dat je bij elk bezoek een grote schone badhanddoek meebrengt

Afspraak afzeggen of verzetten

Als je een afspraak wilt verzetten of annuleren, kun je dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch, per whatsapp of per mail doen. Wanneer je korter dan 24 uur voor de afspraak, de afspraak wilt verzetten of annuleren, dan zal het tarief in beginsel in rekening gebracht worden wat op de prijslijst op de website van de praktijk staat vermeld. Deze kosten kun je niet indienen bij je verzekering en komen dus voor je eigen rekening. Afzeggen kan telefonisch, per whatsapp of per mail, maar het is raadzaam voor de continuïteit van de behandeling afspraken niet af te zeggen. 

Vergoeding

Fyzio-Lin werkt nauw samen met Fysio-Fit Hapert en MERAS Fysiotherapie in Eersel. Zij beheren mijn agenda en verzorgen ook de declaraties bij de zorgverzekeraar.

Je kunt zonder verwijzing bij Fyzio-Lin terecht. De behandelingen gaan af van de aanvullende verzekering fysiotherapie als je die hebt. Het eigen risico is niet van toepassing hierop.

Als je geen aanvullende verzekering hebt, of als je door je vergoedingen heen bent, ontvang je maandelijks een rekening van de behandelingen in de afgelopen maand.

Uitzondering hierop kan de indicatie urineverlies zijn. Als je een verwijzing hebt voor deze klacht, kan deze eenmaal in je leven voor 9x uit de basisverzekering vergoed worden. Het eigen risico is hierop wel van toepassing. 

Klachten

Fyzio-Lin is aangesloten bij de Klachtenregeling van het KNGF. Mocht je een klacht of opmerking hebben of enigerwijs andere problemen ervaren dan hoop ik dat je dit eerst met mij persoonlijk wilt bespreken. Ik verwacht dat we er dan samen in de meeste gevallen snel uit zijn.

Indien dit niet tot een voor jou acceptabele oplossing leidt, dien je schriftelijk (per mail of post) deze klacht kenbaar maken bij de praktijk. Dan zal er met een mediator gezamenlijk geprobeerd worden tot een oplossing te komen. Zie hiervoor ook: www.defysiotherapeut.com/de-fysiotherapeut

Privacy

De praktijk beschikt over een afgesloten ruimte waarmee jouw privacy is gewaarborgd. Er zal geen informatie over jou of jouw gezondheid bij derden terecht komen zonder je toestemming, dit in overeenstemming met de AVG. Lees meer over jouw privacy in het privacyreglement.