FIT-Training

Speciaal Trainingsprogramma voor mannen en vrouwen met
Individuele aandacht voor jouw situatie

FIT-Training (Fascia Integratie Training) bestaat uit een opbouwende work-out voor het hele lichaam, in een klein groepje van maximaal 6 personen. Tijdens de training is er volop individuele aandacht voor specifieke aanpak van jouw situatie. De trainingen zijn zodanig opgebouwd, dat er aandacht is voor algehele spieropbouw inclusief het goed gebruiken van de bekkenbodem. Verder is er aandacht voor verbetering van de conditie en de algehele stabiliteit, alsook verbetering van de souplesse van het bewegen.

Voor wie is FIT-Training geschikt?

Voor mannen en vrouwen tussen de 20 en de 70 die zich graag FIT-ter willen voelen en zich beter willen kunnen bewegen. Kortom: als je méér wil genieten van het leven met minder klachten.

Bijvoorbeeld:

  • Jonge moeders die lichamelijk weer in balans willen komen en de bekkenbodem willen verbeteren na de bevalling (vanaf 3-4 maanden postpartum)
  • Mannen en vrouwen met chronisch lage rugklachten en/of nekpijn
  • Vervolgtraining na behandeling bij verzakkingsklachten
  • Mannen en vrouwen die steeds overbelastingsklachten krijgen bij het bewegen of sporten
  • Vervolgtraining na behandeling bij bekkenbodemproblemen, zoals urineverlies of ontlastingsverlies
  • Verdere hersteltraining na een prostaatoperatie of een gynaecologische operatie
  • Voor een goed herstel van de spierconditie moet je denken aan een periode van ongeveer 12 weken. Met deze training als basis kun je hierna je eigen sport weer gaan oppakken, langer doortrainen kan natuurlijk ook.

Lestijden

De trainingen worden gegeven op:

  • Donderdag 20.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag 9.00 – 10.00 uur

Kosten

De  FIT-Training omvat 12 trainingslessen, bestaande uit 3 perioden van 4 weken. Voor elke 4 weken koop je een stempelkaart van 40 euro. Als je nog niet bekend bent bij Fyzio-Lin, is het belangrijk dat er vooraf een intake gedaan wordt. De intake bestaat uit een inventarisatie van de klachten, een baseline meting en een bewegingsonderzoek van de spieren en gewrichten en duurt 45 minuten. De kosten van de intake (47 euro) kun je indienen bij je aanvullende verzekering. Afhankelijk van je ziektenkostenverzekering krijg je hiervan het grootste gedeelte terug.

Aanmelden of vragen

Fyzio-Lin, Neerakker 15 Netersel
arlinda@fyziolin.nl / 06-21286039